Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Potage au poireau
30min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Bouillon aux pâtes alphabet
25 Min
Soupe de laitue
35 Min
Crème de carotte
30min
Velouté de tomate
40min
Crème de chou-fleur
30min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Velouté de tomates à la crème
35 Min
Soupe de tomate au basilic
30min