Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Soupe poireau-pomme de terre
1 godz.
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté de tomate
30min
Velouté de tomate
40min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Soupe de tomate au basilic
30min
Bouillon aux pâtes alphabet
25min
Velouté d'endive
35min