![Camarones agridulces Al vacío TM6 Camarones agridulces Al vacío TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11D4ECD1-EBF7-4E26-A71C-31B3E4020CCC/Derivates/acc08e97-6b82-4dd6-b22b-25fd4430867b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 de camarones medianos crudos, pelados y desvenados (aprox. 200 g) (ver tip)
- ¼ cdita de sal, o al gusto
- 25 g de pimiento rojo, en bastones (2 mm x 5 cm)
- 60 g de piña, en cubos
- 1850 g agua, y un poco más para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 1 diente de ajo, pelado
- ½ cdita de jengibre fresco, rallado
- ¼ chile de árbol fresco, sin semillas y en rebanadas
- 10 g de aceite vegetal
- 50 g de piña, en trozos
- 20 g de azúcar mascabado
- 15 g de vinagre de arroz
- 30 g de salsa de soya
- 1 ½ cdita de fécula de maíz
- 1 cda de hojas de cilantro, frescas, troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1 Std. 20 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Pescado a la talla
40 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2sa 30 dk
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min