Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
nebo 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (volitelně)
-
100
g de queso ricotta, fresco
nebo 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Protein
- 20.14 g
- Sacharidy
- 55.76 g
- Tuk
- 36.08 g
- Vláknina
- 3.58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 Std. 50 Min
Tártara de Salmón
25min
Pesto sin lácteos
5 min
Risotto de alcachofa
25min
Sopa de cebolla vegana
35min
Minestrone
45 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Ensalada de piña, jícama y chile de árbol seco
10min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Arroz Boliviano
45 min
Salsa pomodoro
40min