Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
nebo 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (volitelně)
-
100
g de queso ricotta, fresco
nebo 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Protein
- 20.14 g
- Sacharidy
- 55.76 g
- Tuk
- 36.08 g
- Vláknina
- 3.58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de betabel
40 Min
Sopa de poro y papa
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Sopa de chícharo
1h 30min
Tartalaza
1h 30min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Masa madre sin gluten
120h
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5 Std. 20 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Crema de chícharo y jamón crocante
1 godz.
Crema de jitomate
30 min