Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla, en trozos
- 100 g de zanahorias, en trozos
- 2 ramas de apio (aprox. 100 g) en trozos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 piernas de pollo con piel (aprox. 800 g)
- 50 g de vino tinto
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1467 kJ / 351 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la diabla
30 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Cerdo entomatado
50 min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Cacerola de pollo
30 min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 min