
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla amarilla cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g garbanzo seco remojados en agua 12 horas y colados
- 1350 g agua
- 2 cdita sal
- 250 g de agua fría
- 30 g de harina de trigo
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1/2 limón)
- 2 ramas de perejil fresco solo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 251 kcal / 1054 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lentejas
1hod. 30min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Sopa de frijol con quinoa
1hod.
Sopa de poro y papa
30min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Minestrone de poro, papa y cebada
40min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de espinacas con nuez
20min