![Sopa de garbanzos (Revithia) Sopa de garbanzos (Revithia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8454C6EF-5508-494C-ACFB-D17C57C42ADB/Derivates/3d37bfde-e11f-465a-be16-5651b32df4cf.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla amarilla, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g garbanzo seco, remojados en agua 12 horas y colados
- 1350 g agua
- 2 cdita sal
- 250 g de agua, fría
- 30 g de harina de trigo
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1/2 limón)
- 2 ramas de perejil fresco, solo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1054 kJ / 251 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Crema de ejotes con verduras
35min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de habas
2h
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Papas con especias
1h
Paleta heada de mora azul y kiwi
4 Std.
Minestrone de poro, papa y cebada
40min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Crema de espinaca
25min