Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zaatar
- 15 g de flor de jamaica
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de pimienta de cayena molida
- ½ cucharadita de sal de grano
- 20 g de ajonjolí blanco, tostado
Jocoque preparado
- 25 g de cebolla morada
- 5 g de chile serrano
- 8 hojas de hierbabuena
- 230 g de jocoque
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva
Huevos
- 40 g de mantequilla sin sal
- 8 huevos
-
8
aceitunas negras deshuesadas
nebo 8 aceitunas negras deshuesadas - 8 piezas de pan árabe de comino, ver receta en sección Básicas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2532 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Ensalada de pepino y yogurt
15 min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 Min
Sopa fría de pepino y camarones
5 min
Ensalada César de salmón con escarola
35min
Huevos en cazuela
30 min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45 Min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Misoshiru (sopa miso)
15 min
Ensalada de pera con pesto de menta
10min
Huevos cazuela
30 min
Huevos a la cazuela
40 Min