Saltimbocca a la romana

Saltimbocca a la romana

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
  • 8 rebanadas de jamón serrano
  • 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
  • 120 g de vino blanco seco
  • 100 g de caldo de carne
    100 g de agua, con ½ de cubo de caldo de carne
  • 40 g de mantequilla en trozos
  • 20 g de harina
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 38.64 g
Kalorie 1377 kJ / 330 kcal
Tuk 17.82 g
Vláknina 0.18 g
Sacharidy 3.64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...