
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 rebanadas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
nebo 100 g de agua con ½ de cubo de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 330 kcal / 1377 kJ
- Protein
- 38.64 g
- Tuk
- 17.82 g
- Sacharidy
- 3.64 g
- Vláknina
- 0.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
New York con salsa bernesa
45hod.
Ensalada de surimi y arroz
40min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Filete a la pimienta
20min
Salmón Soufflé
1hod.
Res con chile estilo tailandés
30min
Bisque de camarón
25min
Almejas a la portuguesa
25min
Kofta
50min
Nachos
1hod.
Minestrone de poro, papa y cebada
40min