![Saltimbocca a la romana Saltimbocca a la romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/391BD5B9-4AD0-4A72-AB93-C300B1A20CCC/Derivates/48BD6B2E-C311-4F91-976B-CB8A035BC745.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 rebanadas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
nebo 100 g de agua con ½ de cubo de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1377 kJ / 330 kcal
- Protein
- 38.64 g
- Sacharidy
- 3.64 g
- Tuk
- 17.82 g
- Vláknina
- 0.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollitos de lasaña con espinacas
1h
Rollo de cerdo con espinaca
55 min
Banh xeo (crepas vietnamitas con camarón)
1h 30min
Res con chile estilo tailandés
30 Min
Cous cous con salmón y verduras
40min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Gratinado de carne seca con hongos y queso feta
1 Std. 15 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min