Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de salmón ahumado, en trozos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 4 yemas de huevo
- 2 pizca de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 4 clara de huevo
- 1 pizca cremor tártaro
Salsa
- 60 g de poro, solamente la parte blanca, en rebanadas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de vino blanco
- ½ cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 150 g agua
- 1 cdas aceite de oliva
- 600 g de filetes de salmón fresco y sin piel
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
- ½ limón verde, solamente el jugo
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- eneldo fresco, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30 min.
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min
Salmón con risotto de hinojo
25min
Arroz con pulpo
35 Min
Sabayón
15min
Filete relleno
40min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1 Std.
Sopa de queso de cabra
30min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 Min
Estofado de pescado
1h 10min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min