Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de salmón ahumado, en trozos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 4 yemas de huevo
- 2 pizca de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 4 clara de huevo
- 1 pizca cremor tártaro
Salsa
- 60 g de poro, solamente la parte blanca, en rebanadas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de vino blanco
- ½ cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 150 g agua
- 1 cdas aceite de oliva
- 600 g de filetes de salmón fresco y sin piel
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
- ½ limón verde, solamente el jugo
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- eneldo fresco, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queso relleno yucateco
3h
Estofado de pescado
1 godz. 10 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 godz. 30 min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 min
Sopa de aprovechamiento
40 min
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1h 25min
Hamburguesas de ternera rellenas de queso en salsa de almendra
50 min
Ceviche peruano
30 min
Jitomates rellenos de salmón
20 min
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h