Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de jitomate
- 2 centimetros de jengibre, pelado
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 10 gramos de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cucharadita sal
- 2 jitomates, cortados en cuartos (aprox. 200 g)
Relleno de cangrejo
- 20 gramos de hojas de cilantro
- 3 centimetros de cáscara de limón amarillo
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 1 pizca de comino en polvo
- 300 gramos de pulpa de cangrejo
- 8 láminas de pasta filo (approx. 48 cm x 25 cm)
- aceite vegetal, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 8 porción
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Atún con salsa Vierge
50 min
Povitica
Keine Bewertungen
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1h
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min
Costillas teriyaki
1 Std. 30 Min