Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de aceite de oliva
- 6 de piernas y muslos de pollo, con piel, salpimentados
- 250 g de cebolla
- 170 g de zanahoria
- 2 dientes de ajo
- 75 g de apio
- 250 g de vino tinto
- 800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
- 1 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min
Pollo georgiano con bulgur
1 Std. 15 Min
Pollo Piri piri con ejotes al curry
3 Std.
Pollo a la cazadora
40 Min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.