Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldillo y arroz rojo al vapor
- 360 g de jitomate, en cuartos
- 175 g de pimiento rojo, sin semillas
- 50 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 15 g de cilantro
- 20 g de aceite
- 450 g de caldo de verduras
- 2 cditas de sal gruesa
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 170 g de arroz, lavado
- 1 chile serrano, sin rabo
- 4 hojas de epazote
- ½ cucharadita de sal fina
-
400
g de tempeh
nebo 400 g de soya texturizada, hidratada
Albóndigas
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de cilantro
- 5 g de hierbabuena fresca
- 2 cditas de sal gruesa
- 2 pizcas de comino en polvo
- 50 g de tomate verde
- pan molido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Enchiladas poblanas veganas
40min
Soya al pastor
40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Lasaña vegetariana
1h
Falafel de chícharo
30min
Snacks de amaranto y mijo
50min
Vegetales con tofu
45 min
Entomatadas de tempeh
1hod. 5min
Cocina en niveles: arroz, tofu y brócoli - Demo - presentadores
30min
Tlacoyitos de haba
1 Std. 40 Min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min