Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 50 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 270 gramů mrkve, na kousky
- 4 vejce
- 150 gramů slunečnicového oleje
- 200 gramů hnědého cukru
- 340 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 2 čajové lžičky mleté skořice
- 1 špetka soli
Krém
- 150 gramů cukru
-
1
čajová lžička domácího vanilkového cukru
nebo 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 500 gramů mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1810 kJ / 432 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švédský mrkvový dort
1h
Tvarohové řezy s čokoládou
2h 40min
Hruškový šlehačkový koláč
1h 35min
Královské banánové kostky
1h 30 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1 Std. 40 Min
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 Std. 15 Min
Mrkvovo pomerančová bábovka
1 Std. 40 Min
Bábovka s podmáslím
45 Min
Prezidentská bábovka
1h 5min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1h
Tvarožník
1h 30 min