Zařízení & příslušenství
Vdolečky s povidly
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
20 kusů
Suroviny
-
250 gramů tvarohu tvrdého, na strouhání
-
375 gramů mléka
-
100 gramů másla
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
50 gramů cukru
-
650 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané z bio citrónu
-
1 žloutek
-
1 vejce
-
olej na smažení nebo sádlo, přepuštěné máslo
-
200 gramů švestkových povidel
-
250 gramů zakysané smetany
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
266 kcal /
1112 kJ
Protein
6 g
Tuk
11.9 g
Sacharidy
32.6 g
Vláknina
1.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Bramborové knedlíky
1hod. 50min
Houskové knedlíky
50min
Škvarkové placky
1hod. 10min
Koblihy
1hod. 30min
Vitacitové řezy
3hod.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min
Karlovarské knedlíky
50min
Povidlové buchty
2hod. 10min
Ovocné knedlíky na páře
1hod. 40min
Langoše
1hod. 20min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1hod. 30min
Houskové knedlíky
50min