
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3 - 4
polévkové lžíce řeřichy (10 gramů)
nebo 3 - 4 polévkové lžíce pažitky (10 gramů) - 150 gramů červených ředkviček
- 1 jarní cibulka na kousky
- 200 gramů čerstvého sýra
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 89.4 kcal / 374.2 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 171.9 mg
Alternativní recepty
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min
Šunková pěna
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Pomazánka z krabích tyčinek
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Čabajská pomazánka
15min
Hermelínová pěna
10min
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min
Pomazánka z červené řepy
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min