Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3 - 4
polévkové lžíce řeřichy (10 gramů)
nebo 3 - 4 polévkové lžíce pažitky (10 gramů) - 150 gramů červených ředkviček
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 200 gramů čerstvého sýra
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 374.2 kJ / 89.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 171.9 mg
Alternativní recepty
Šunková pěna
5min
Balkánská pomazánka
15 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Čabajská pomazánka
15 Min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Hermelínová pěna
10min
Avokádová pomazánka
7min
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka z červené řepy
5min