Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4184 kJ / 1000 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 110.6 g
- Tuk
- 41.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Minestra imbottita
1h 30min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tigelle
3h 50min