Tortelli di patate e ricotta

Tortelli di patate e ricotta

4.3 7 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 20min
30 pezzi

Suroviny

Pasta fresca
  • di farina tipo 00
    500 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    5 g
Ripieno
  • di acqua
    800 g
  • di patate pelate e a fettine (2 mm)
    400 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di pecorino a pezzi
    50 g
  • di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di ricotta di pecora ben scolata dal siero
    250 g
  • di robiola
    100 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • farina q.b.
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 1000 kcal / 4184 kJ
Protein 46.5 g
Tuk 41.3 g
Sacharidy 110.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...