
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kcal / 4184 kJ
- Protein
- 46.5 g
- Tuk
- 41.3 g
- Sacharidy
- 110.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Bauletti di carne triestini
1hod.
Peperoncini farciti sott'olio
721hod. 20min
Tortelli verdi
3hod. 30min
Coppia ferrarese
1hod.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Tortelli di patate parmensi
1hod. 30min
Crema fritta alla veneziana
1hod. 30min
Schiacciatina
2hod. 20min