Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Focaccia dolce
45 min
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Torta stracciatella
50min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10min
Focaccia dolce alle nocciole
1 godz. 45 min
Torta russa di Verona
2h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Torta di ricotta
50min
Biscotti zaeti
55min
Pan brioche allo yogurt
5óra 15p
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta di rose
2h