Fugassa veneta

Fugassa veneta

4.2 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 250 g di latte
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 130 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
  • 3 tuorli
  • 400 g di farina manitoba
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di crema gianduia
  • 30 g di mandorle a bastoncini
  • 20 g di zucchero a velo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.9 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 65.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...