Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Pain aux raisins
4h 30 min
Zaleti
1h
Gubana
3h 45 min
Focaccia dolce
45 Min
Torta russa di Verona
2 Std.
Biscotti zaeti
55 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata di mele
1 Std. 5 Min