Fugassa veneta

Fugassa veneta

4.3 16 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 4hod.
8 porzioni

Suroviny

  • di latte
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
  • di zucchero
    130 g
  • di burro morbido a pezzi piccoli
    100 g
  • tuorli
    3
  • di farina manitoba
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di crema gianduia
    80 g
  • di mandorle a bastoncini
    30 g
  • di zucchero a velo
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Protein 9.9 g
Tuk 19.6 g
Sacharidy 65.4 g
Vláknina 2.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...