Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 588.1 kJ / 140.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantovanine
2u. 45min
Coppia ferrarese
1u.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Crackers all'acqua
3h
Filone di sola semola
2h 50min
Pancarrè
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min