Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 250 g di burro a pezzi, + q.b. per imburrare
- 230 g di mandorle pelate
- 300 g di farina di semola
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 pizzico di sale
- 4 uova grandi
- 1 cucchiaino di estratto naturale di mandorle
- 1 cucchiaino di estratto naturale di vaniglia
Sciroppo
- 140 g di zucchero
- 150 g di acqua
- 175 g di miele
- 25 g di burro
- 1 ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio (volitelně)
Terminare la preparazione
- 50 g di mandorle a lamelle, tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta integrale al profumo di agrumi
1 Std.
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Ciambella allo zafferano
50min
Torta di mais
1 Std.
Torta di nocciole
50min
Torta pesche, cannella e menta
1 Std.
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta alle pesche
1 Std. 10 Min
Torta al limone
55 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Torta alle mandorle e carote
1h 5min