Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodorini confit
- 50 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Cotechino
- 300 g di cotechino (formato mini)
- 1 pizzico di rosmarino fresco secco
Cestini di pasta al vino
- 50 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina manitoba
- 10 - 20 g di burro
Crema di lenticchie
- 100 g di verdure miste a pezzi (carota, sedano, cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di lenticchie cotte
- 40 g di patata, pelata e a pezzi (0,5-1 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1 Std.
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole
Žádné hodnocení
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10u. 20min
Bignè a sorpresa
2h
Mini fior di cheesecake
2 Std. 15 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9u.
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Palline al prosciutto
1h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Flan al salmone affumicato
45 Min