Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodorini confit
- 50 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Cotechino
- 300 g di cotechino (formato mini)
- 1 pizzico di rosmarino fresco secco
Cestini di pasta al vino
- 50 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina manitoba
- 10 - 20 g di burro
Crema di lenticchie
- 100 g di verdure miste a pezzi (carota, sedano, cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di lenticchie cotte
- 40 g di patata, pelata e a pezzi (0,5-1 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Flan di cavolfiore
45 Min
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1 Std. 55 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Bignè con tre mousse
2h
Palline al prosciutto
1h 30min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min