
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 600 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (volitelně)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 435 kcal / 1820 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 87.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uramaki (per 1 persona)
1hod. 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10hod. 30min
Hosomaki (Modalità Cuoci riso)
2hod. 30min
Involtini primavera
1hod. 15min
Sushi di verdure raw
8hod. 30min
Bagels con uovo e composta al bacon
5hod. 40min
Ravioli 'Shao mai'
2hod.
Sushi allo spada affumicato
55min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2hod.
Shao mai di gamberi al vapore
1hod. 15min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Ravioli cinesi
1hod.