Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 1000 g water
- 60 g raw macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1865 kJ / 444 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Rye Flatbreads
2h 10 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45 min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10 min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Polenta Cake
1 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min