Zařízení & příslušenství
Smoked Haddock and Spinach Tart
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
29.8 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tuk
40.6 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Courgettes with Corn
25 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min