Smoked Haddock and Spinach Tart

4.1 17 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 2hod. 30min
6 portions

Suroviny

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • milk cold
    50 g
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • smoked haddock
    300 - 350 g
  • whole milk
    1300 g
  • onions finely sliced (2 mm)
    150 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    10 g
  • fresh spinach leaves
    300 g
  • water
    50 g
Cooking
  • medium eggs 1 separated
    3
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 639 kcal / 2672 kJ
Protein 29.8 g
Tuk 40.6 g
Sacharidy 38.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...