Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g red wine, fruity (e.g. Beaujolais)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon sticks
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, quartered and cored
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Simnel Cake
3 Std.
Mushroom Risotto
30 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Ratatouille
40 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Rhubarb Fool
1h 10 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Courgettes with Corn
25 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Fennel Risotto
35 min