Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g red wine, fruity (e.g. Beaujolais)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon sticks
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, quartered and cored
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Berry foam
10 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Pear Frangipane
1h 30min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Steamed Salmon Parcels
55min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min