Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten Free Pastry
- 160 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and Pear Filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut in pieces
- 50 g unsalted butter
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 Tbsp cornflour
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see tip)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut in cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min