Zařízení & příslušenství
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
Chia and Quinoa Tortilla Chips
-
white quinoa50 g
-
chia seeds white50 g
-
polenta50 g
-
water60 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tsp
Sun-dried Tomato, Chilli and Cashew Dip
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cubed (3 cm)30 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
red pepper deseeded and quartered1
-
lemon juice1 Tbsp
-
raw cashew nuts120 g
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
extra virgin olive oil30 g
Pumpkin Dip
-
pumpkin flesh only, cut into pieces (4 cm)500 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pine nuts toasted100 g
-
goat's cheese2 Tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Artichoke Dip
-
extra virgin olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cubed (3 cm)60 g
-
brown onion halved¼
-
artichoke hearts, marinated drained250 g
-
mayonnaise (see tip)135 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16.4 g
Kalorie
2395 kJ /
570 kcal
Tuk
44.4 g
Vláknina
11.2 g
Sacharidy
22.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten Free
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Virgin Coconut Oil Chocolate
2 godz. 10 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Mango Cheesecake
6 godz. 35 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Posh Paleo Bread
55 min
Vegan Parmesan
15 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Pistachio Pesto
10 min