Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Asparagus Risotto
45min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min