Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Chickpea Pancakes
20 min