Zařízení & příslušenství
Vegetable Stroganoff
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
aubergines diced (3 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour20 g
-
soya cream150 g
-
onions quartered150 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil30 g
-
white wine30 g
-
ripe tomatoes quartered, pulp and flesh separated250 g
-
courgettes diced (3 cm)200 g
-
sugar1 tsp
-
fresh rosemary1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mushrooms quartered150 g
-
pitted black olives30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min.
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min.
Chickpea Gratin
1hod.
Vegetable and Almond Soup
45min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.