Zařízení & příslušenství
Vegetable Stroganoff
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
aubergines diced (3 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour20 g
-
soya cream150 g
-
onions quartered150 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil30 g
-
white wine30 g
-
ripe tomatoes quartered, pulp and flesh separated250 g
-
courgettes diced (3 cm)200 g
-
sugar1 tsp
-
fresh rosemary1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mushrooms quartered150 g
-
pitted black olives30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Risotto with Broccoli Rabe
30min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Potato Curry
12hod. 50min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.