Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Veggie Wellington
2h
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Seitan Chilli
25min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min