Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Chickpea Gratin
1 Std.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min