Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos
- 1 c. chá de colorau
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 2 c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas (volitelně)
- 1000 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 20 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Frango de fricassé
30 min
Ervilhas com ovos escalfados
40 min
Favas guisadas
50 min
Sopa de segurelha
40 min
Ensopado de borrego
1h
Sopa alentejana
30 min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1h 5 min
Sopa de entulho
1h 30min
Guisado de borrego
13u.
Ensopado de cabrito
40 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min