Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa quebrada de alho e coentros
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- 5 g coentros
- 260 g farinha
- 100 g manteiga
- 50 g água
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 200 g cebola cortada às rodelas
- 2 c. sopa de folhas de coentros
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g vinho branco
- 150 g brócolos, só os raminhos
- 150 g bacalhau demolhado e desfiado
- 450 g leite
- 60 g farinha
- 80 g manteiga
- 1 c. chá de mostarda
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 ½ c. sopa de amêndoa palitada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 287 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de legumes
1 Std. 15 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Piza arco-íris vegetariana
1 Std. 40 Min
Pudim de ervilhas com cenoura
1 Std. 25 Min
Torta de bacalhau
1 Std.
Tarte de camarão e ervilhas
1 Std. 10 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Tarte de alho-francês e fiambre
50 Min
Quiche de alho-francês e camarão
1 Std. 10 Min
Quiche de curgete e atum
1 Std. 10 Min
Quiche de frango com abóbora
1 Std. 30 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 godz. 35 min