Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 500 g bife de alcatra cortado em tiras
- 10 g farinha
- 15 g ketchup
- 1 c. chá de sal
- 15 g mostarda
- 15 g molho inglês
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 100 g cevada em grão
- 1 folha de louro
- 1 pé de alecrim
- 250 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de carne de porco
2u. 5min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Canelones de bacalhau
1h
Canelones com carne picada e molho de vegetais
1h
Tarte de carne com cerveja
1 Std. 40 Min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Rolo de bacalhau
2h
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Empada de frango mediterrânica
50min
Pastéis recheados com carne
2h 15 min.
Massa folhada rápida
2h