炸蛋蔥油餅
TM5 TM6

炸蛋蔥油餅

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 270 克 中筋麵粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 125 克 熱水 (約90-95°C)
  • 65 克 冷水
  • 油 ,少許,抹油和刷油用
  • 30 克 蔥 ,切蔥花
  • 80 克 油炸油
  • 6 顆 蛋

Nutriční hodnoty
na 1 片
Kalorie
1464 kJ / 350 kcal
Protein
12.5 g
Sacharidy
32.3 g
Tuk
19.3 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty