Zařízení & příslušenství
炸蛋蔥油餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
6 片
Suroviny
-
中筋麵粉270 克
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)125 克
-
冷水65 克
-
油 少許,抹油和刷油用
-
蔥 切蔥花30 克
-
油炸油80 克
-
蛋6 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
12.5 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
32.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan