炸蛋蔥油餅

炸蛋蔥油餅

3.8 4 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
6 片

Suroviny

  • 中筋麵粉
    270 克
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    125 克
  • 冷水
    65 克
  • 少許,抹油和刷油用
  • 切蔥花
    30 克
  • 油炸油
    80 克
  • 6 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 12.5 g
Kalorie 1464 kJ / 350 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 32.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...