Zařízení & příslušenství
蒜苗臘肉
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭5 粒
-
油1 茶匙
-
臘肉 切薄片,(詳見要訣)300 克
-
蒜苗 切斜片200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片2 根
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醬油 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.125 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tuk
25.25 g
Vláknina
1.725 g
Sacharidy
4.575 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan