Zařízení & příslušenství
水煮牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
油30 克
-
薑 切片50 克
-
乾辣椒 切段15 根
-
蔥 切段80 克
-
水600 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
麻辣醬10 克
-
牛肉片500 克
-
蒜苗 切斜片100 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.7 g
Kalorie
1742 kJ /
416 kcal
Tuk
32.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan