Zařízení & příslušenství
青蟹番茄土豆羹
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
青蟹 一切二,去除腮,约200克1 - 2 只
-
土豆 去皮切块200 克
-
水600 克
-
番茄 去皮切块150 克
-
盐 约1茶匙5 克
-
淀粉 加两茶匙水勾兑成水淀粉1 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.7 g
Kalorie
396 kJ /
94 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína