Zařízení & příslušenství
泡椒豆豉蒸鱼
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
嫩豆腐 (约1块),切片(1公分)300 克
-
石斑鱼 (800-1000克),去鳃去鳞并清除内脏,切成蝴蝶状(参考贴士)1 尾
-
泡椒 切成薄片2 汤匙
-
豆豉 洗净1 汤匙
-
水500 克
-
酱青2 ½ 汤匙
-
糖1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
水2 汤匙
-
食油2 汤匙
-
青葱 切葱花,装饰用2 - 3 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
369 mg
Protein
35 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新春料理我最牛
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní