Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de zanahoria, en trozos
- 45 g de apio, en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 45 g de tocino ahumado, en trozos
- 340 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos de 3 cm
- 100 g de crema ácida
- 400 g de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 10 g de harina, y un poco más para trabajar
- 140 g de papas, pelada y en cubos de 1 cm aprox.
- 100 g chícharos congelados
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 300 g de masa hojaldre, fría
- 1 huevo batido para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3188 kJ / 759 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadas argentinas
1h 50 min
Crepas florentinas de pollo
1 Std. 10 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 Min
Hojaldre de pollo
2 godz.
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Quesadillas de mariscos
2 godz.
Ravioles de salmón y queso
50min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Pollo con ajonjolí
40 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h