Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Olivenöl
- 60 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Paprika de la Vera
- 400 g stückige Tomaten
- ¼ - ½ TL Salz
- 750 g Kartoffel,klein, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Chorizo, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 828 kJ / 197 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aioli, klassisch
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Rote Mojo Sauce
10min