Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Glasnudeln, in Stücken (5 cm)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 15 g Ingwer, frisch, in Stücken
- 5 Stängel Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Möhre (80-100 g), in Stücken
- 200 g Tatar
- 15 g Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Ketchup
- 10 g Sambal Oelek
- 100 g Zuckerschoten, längs halbiert
- 100 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 30 g Ketjap Manis
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Speisestärke
- 10 g brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalisches Chili
30min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Pad Thai mit Huhn
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Chicken Korma
45min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Asia Shells
25 min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 min
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h