Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 牛肉片
- 1 茶匙 糖
- 2 ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 醬油
- 15 克 蛋液
- 1 茶匙 太白粉
- 950 克 水
- 5 克 薑 ,切片
- 10 克 蔥 ,切段
- 20 克 油
- 5 克 蒜頭 ,切片
- 10 克 乾辣椒
- 1 大匙 花椒粉
- 30 克 麻辣油
- 2 支 新鮮紅辣椒 ,切片
- 50 克 辣豆瓣醬
- 100 克 小白菜 ,切段
- 60 克 寬冬粉 ,泡軟
- 100 克 新鮮綠豆芽
- 5 克 芹菜 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3392 kJ / 816 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 56.5 g
- Vláknina
- 9.5 g