Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 230 g d'eau
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 150 g de farine de blé dur
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
La farce
- 150 g de saucisse, sans peau et coupée en morceaux (3-4 cm)
- 2 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 180 g de ricotta, bien égouttée
- 100 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en dés (5 mm)
- 1 brin de basilic frais, les feuilles seulement, lavées, séchées et ciselées
- ½ c. à café de sel
La finition
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone
2 godz. 50 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Pizza burger
1h 50 min.
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15 min.
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Bagels pizza
2 godz. 50 min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Focaccia à la pomme de terre
2 godz. 50 min
Pain farci à la mozzarella
45min
Panzerotti à la romaine
1h 5min