Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 230 g d'eau
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 150 g de farine de blé dur
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
La farce
- 150 g de saucisse, sans peau et coupée en morceaux (3-4 cm)
- 2 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 180 g de ricotta, bien égouttée
- 100 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en dés (5 mm)
- 1 brin de basilic frais, les feuilles seulement, lavées, séchées et ciselées
- ½ c. à café de sel
La finition
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburgers
3h 15 min
Bun à burger
4h 10min
Bagel
1h 10 min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2 Std. 15 Min
Schiacciatina
2u. 20min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Panzerotti aux poivrons
1h 45 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Arancinis
3 Std.
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min