Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

2.9 80 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 La recette complète

Suroviny

  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 400 g de mix de farines sans gluten et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • huile d'olive pour huiler

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 La recette complète

Sodík 1996 mg
Protein 9 g
Kalorie 7361 kJ / 1739 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 341 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...