Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- huile d'olive, pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7361 kJ / 1739 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 341 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1996 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Pâte à choux sans gluten
20min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min