Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia italienne
5h 10min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min