Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25 min
Pesto au basilic
10 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.