
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 334.3 kcal / 1398.8 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia italienne
5hod. 10min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min