Moelleux au chocolat sans gluten

Moelleux au chocolat sans gluten

4.4 49 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 parts

Suroviny

  • 40 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 50 g de jus de pois chiches (aquafaba) (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 2 œufs
  • 100 g de sucre de canne complet non raffiné
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à café de cannelle en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6.1 g
Kalorie 1235 kJ / 296 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 31.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...