Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- huile végétale, pour le moule
- 150 g de farine de riz complet
- 2 œufs
- 100 g de sucre de canne complet non raffiné
-
110
g de margarine, bio de préférence, en morceaux
nebo 110 g de beurre doux, coupé en morceaux - 1 c. à soupe de poudre à lever sans gluten (1 sachet) (Voir "Conseil(s)")
-
d'écorce de citron confit ou d'orange (un peu)
(volitelně)
nebo 1 goutte d'huile essentielle de citron ou d'orange (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Brioche sans gluten
2sa 15 dk
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min