Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 œuf
- 100 g de margarine, bio de préférence
- 160 g de farine de lentille
-
2
c. à café de poudre à lever sans gluten (½ sachet) (Voir "Conseil(s)")
nebo ½ c. à café de bicarbonate de sodium - 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 40 g de noisettes entières, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 809 kJ / 194 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk
Mix de farines sans gluten
5 dk
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte brisée sans gluten
5 dk