Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 œuf
- 100 g de margarine, bio de préférence
- 160 g de farine de lentille
-
2
c. à café de poudre à lever sans gluten (½ sachet) (Voir "Conseil(s)")
nebo ½ c. à café de bicarbonate de sodium - 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 40 g de noisettes entières, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 809 kJ / 194 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2j 30 menit
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2j 30 menit
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min