Zařízení & příslušenství
卤蛋
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 50min.
6 颗
Suroviny
煮溏心蛋
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 ,加至主锅的1升刻度线适量
-
冰水 冷却鸡蛋用适量
卤汁及制作
-
水900 克
-
香叶2 片
-
草果 拍扁1 颗
-
桂皮1 小块
-
八角2 个
-
花椒1 茶匙
-
白洋葱 切块100 克
-
老抽50 克
-
生抽60 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖30 克
-
整颗豆蔻 拍扁1 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 颗
Sodík
168.1 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
305.8 kJ /
73.2 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日卤味
10 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína