Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Cabanossi, in Stücken
- 125 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Salz
- 125 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2231 kJ / 533 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Chili con Carne
50min
Würstchen-Chili
45 min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Kasseler Gulasch
40min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Krautfleisch
1h 40min
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min