Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt, halbiert
- 10 g Rapsöl
- 300 g Rindfleisch, mager, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 500 g stückige Tomaten (Fertigprodukt)
- 200 g Wasser
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- 250 g grüne Bohnen (frisch oder TK, aufgetaut), in Stücken
- 1 Dose Mais (340 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (410 g), abgetropft und abgespült
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 TL Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 13.3 g
Alternativní recepty
Hähnchen-Arrabiata
55 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Würziger Feuertopf
40 Min
Chili con carne
40 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min