Kompatibilní verze
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di lievito di birra fresco
- 280 g di latte + q.b.
- 30 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina multicereali + q.b.
- 1 uovo medio
- 50 g di burro morbido a tocchetti
- 10 g di sale
- 50 g di burro fuso
- 2 cucchiai di semi misti
- 150 g di prosciutto crudo a fette
- 1 mazzetto di rucola, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 Std. 25 Min
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 Std. 30 Min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Friselle
4 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min