Kompatibilní verze
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di lievito di birra fresco
- 280 g di latte + q.b.
- 30 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina multicereali + q.b.
- 1 uovo medio
- 50 g di burro morbido a tocchetti
- 10 g di sale
- 50 g di burro fuso
- 2 cucchiai di semi misti
- 150 g di prosciutto crudo a fette
- 1 mazzetto di rucola, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Pasta Choux
2 Std.
Mini croissant con pancetta affumicata
2 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Colomba salata
3h 10min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Stella al gianduia
7 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min