Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 60 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
Base
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di Rum
- 1 uovo
- 85 g di zucchero
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Gelato biscotto alla fragola
4hod.
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24hod. 50min
Whoopie alle fragole
2h
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 godz. 50 min
Zuccotto gelato
12 Std.
Bon bon gelato
5 Std.
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Torta gelato napoletana
18hod. 55min
Stecco biscotto
6 godz. 50 min
Spagnola
10 Std. 20 Min
Glassa al cioccolato
20min