Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 60 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
Base
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di Rum
- 1 uovo
- 85 g di zucchero
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Sacher Torte
2hod. 30min
Gelato al gianduia
10 Std. 20 Min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10hod. 30min
Zuccotto
7 godz. 10 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10 Std. 20 Min
Semifreddo pesche e albicocche
3 Std. 35 Min
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10hod. 30min
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3hod.
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min