Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 60 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
Base
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di Rum
- 1 uovo
- 85 g di zucchero
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Bon bon gelato
5h
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 30 Min
Semifreddo veloce al caffè
1h
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 Min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Gelato al gianduia
10h 20 min
Fantasia di nocciole
1h 35 min.
Torta glassata al cioccolato al vapore
1 godz. 30 min